fbpx

Beschrijving

Laat de magie door je aderen stromen en help Azari en de Bewaker van het Vuur om de schaduwvleermuizen te verslaan! Dit spannende LEGO Elves bouwspeelgoed omvat een bouwbare, magische vuurleeuw met beweegbare poten, vleugels en staart, openende bek en ruimte voor een minipoppetje. De set is ook inclusief een vleermuis-vangvoertuig met een kettingpaal die omhoog kan worden gebracht, een katapult en een kleine afneembare glider, plus een kleine vleermuisgrot met een spinnenwebdeur die kan worden geopend, 2 bedden voor vleermuizen en verschillende accessoires. Inclusief een minipoppetje, 2 vleermuisfiguren en een spinfiguur.

De Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw set maakt deel uit van het thema LEGO Elves.

LEGO Elves 41192 Azari en de vangst van de vuurleeuw kenmerken

  1. De set omvat een bouwbare figuur van Rowan de Bewaker van het Vuur met ruimte voor een minipoppetje op de rug, beweegbare poten, vleugels en staart, een bek die open kan, doorschijnende oranje, gele en roze ‘vuurmanen’ en ruimte op zijn kop voor een magische ‘vuurdiamant’.
  2. Inclusief Azari minipoppetje, figuren van de schaduwvleermuizen Vespe en Molo en een spinfiguur.
  3. Ook inclusief een vleermuisvoertuig met een vangfunctie, katapult, een afneembare glider en ruimte voor 2 vleermuizen, plus een kleine vleermuisgrot met een spinnenwebdeur die open kan, een open haard met een kippenpoot en 2 vleermuisbedden.
  4. Lanceer ‘waterelementen’ naar de vuurleeuw en Azari vanaf de katapult van het vangvoertuig om ze af te leiden.
  5. Gebruik de glider van het voertuig om de vleermuis de magische ‘vuurdiamant’ van de kop van de leeuw te laten stelen.
  6. Accessoires: een emmer met ‘water’, een kippenpoot, Azari’s krachtenhamer, een roze cupcake, een kersencupcake, een kompas, een kaart, 2 waterelementen, een beker en een magische ‘vuurdiamant’.