fbpx

Beschrijving

Beleef de actie van dichtbij en jaag met de LEGO City politie op de ontsnapte boeven. De set omvat een politiebureau van drie verdiepingen met allerlei accessoire-elementen, een cel met ontploffende muur-functie, een wachttoren, garage en kantoren, helikopter, snelle politiewagen en politiemotor plus de truck van de boeven met draaibare, uitschuifbare hoogwerker. Inclusief zeven minifiguren en een politiehond.

LEGO City 60141 Politie Bureau kenmerken

  1. Inclusief zeven minifiguren: vier politieagenten en drie boeven, plus een politiehond-figuurtje.
  2. De set bestaat uit een driedelig politiebureau plus een politiehelikopter, snelle politiewagen, politiemotor en de truck van de boeven.
  3. Het politiebureau heeft drie verdiepingen en is inclusief twee cellen met wc’s, ventilatiekanaal met rooster dat open kan en ontploffende muur-functie, helikopterplatform op het dak, schotelantenne, zoeklichten, hellingbaan, garage met gereedschap en deur dieopen kan, wachttoren, loopbrug, drie kantoren en een toegangshek.
  4. De helikopter heeft rotors die kunnen draaien en een cockpit die open kan.
  5. De truck van de boeven is inclusief draaibare, uitschuifbare hoogwerker.
  6. Schuif de hoogwerker uit zodat de boef het dynamiet in het ventilatiekanaal kan stoppen en blaas de celmuur op met het dynamiet om de boef te bevrijden.
  7. Doe de garagedeur omhoog, druk op de hendel en de snelle politiewagen schiet ervandoor.
  8. Accessoire-elementen: drie p aar handboeien, twee walkietalkies, een megafoon, vier mokken, een camera, stopbord, een koevoet, een moersleutel en twee staven dynamiet.