fbpx

Beschrijving

Bescherm de inwoners van LEGO City met de set 60215 Brandweerkazerne boordevol actie, inclusief een brandweerkazerne met 3 verdiepingen, een kantoor, een ontspanningsruimte en een wachttoren, een kleine steiger en een aparte garage met een grote deur aan de voorkant die open kan en een landingsplaats voor de afneembare onderzoeksdrone met draaiende rotors en camera. Deze coole set bevat ook een brandweerterreinwagen met een noppen schietende brandslang en een werkende licht- en geluidssteen die nieuw is vanaf januari 2019, plus een waterscooter, 4 minifiguren en een figuur van een brandweerhond.

De City 60215 Brandweerkazerne set maakt deel uit van het thema LEGO City.

LEGO City 60215 Brandweerkazerne kenmerken

  1. Inclusief 4 LEGO City minifiguren: een brandweercommandant en 3 brandweerlieden, plus een figuur van een brandweerhond.
  2. De set omvat een brandweerkazerne met 3 verdiepingen, een kantoor, een ontspanningsruimte en een wachttoren, een steiger en een aparte garage met een grote deur aan de voorkant die open kan en een landingsplaats voor de inbegrepen bouwbare drone. Ook inclusief een klein bouwwerk met een vuilnisbak, een stapel kranten en bouwbare vlamelementen.
  3. Deze coole set bevat daarnaast een brandweerterreinwagen met een werkende licht- en geluidssteen die nieuw is vanaf januari 2019, een werkende brandslang met hendel en opbergvakken, plus een waterscooter met ruimte voor een noppen schietende brandblusser en een onderzoeksdrone met draaiende rotors en camera.
  4. Accessoire-elementen: een noppen schietende brandblusser, 6 waterelementen, een emmer, een telefoon, een televisie, popcorn en een afstandsbedieningselement voor de drone.
  5. Draai de rotors om de drone te op te laten stijgen en roteer de camera om te controleren of er ergens brand is.
  6. Druk op de licht- en geluidssteen op de terreinwagen om de weg vrij te maken als je op volle snelheid naar de brand rijdt.

Extra informatie

Leeftijd

Jaar