fbpx

Beschrijving

Help je kind om de straten van LEGO City schoon te houden met de geweldige 60220 Vuilniswagen. Deze bedrijvige LEGO 4+ voertuigset is speciaal ontworpen zodat kleuters en jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen en bestaat uit een robuuste vuilniswagen met een cabine voor 2 minifiguren en een kiepbak, plus een startsteen-bouwplaat waarmee zelfs beginnende bouwers de trots kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt jouw jonge vuilnisophaler het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen. Dit is de perfecte start voor het bouwen met LEGO stenen in een vertrouwde LEGO City omgeving. Deze leuke set is inclusief een speelgoedvuilcontainer, vuilniselementen en 2 minifiguren.

De City 60220 Vuilniswagen set maakt deel uit van het thema LEGO City.

LEGO City 60220 Vuilniswagen kenmerken

  1. LEGO 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. De eenvoudige bouwstappen vormen een ideale opstap voor het bouwen met LEGO stenen en laten hun vertrouwen groeien.
  2. Inclusief 2 LEGO City vuilnisophaler minifiguren.
  3. De set omvat een eenvoudig te bouwen speelgoedvuilniswagen met een cabine die open kan met ruimte voor 2 minifiguren, een kiepbak en een startsteen-bouwplaat waardoor je kind snel kan beginnen met bouwen en spelen in de drukke wereld van LEGO City.
  4. Bevat ook een vuilcontainer op wielen.
  5. Accessoire-elementen: een vuilnisbak, een schep, een bezem, een banaan, een vis, een kleine tak en 7 LEGO steenelementen.
  6. Kiep de bak van de vuilniswagen omlaag, haak de vuilcontainer eraan vast en kiep ze allebei terug om de container te legen.

Extra informatie

Leeftijd

Jaar