fbpx

60230 Personenset – Ruimteonderzoek

44.99 40.94

Op voorraad


Beschrijving

De LEGO City Ruimtevaartorganisatie heeft jou nodig! Kom bij het team dat ervoor zorgt dat deze spannende LEGO missie naar de planeet Mars een succes wordt. Laat je rondzwiepen op het G-kracht trainingsapparaat voor astronauten. Help de wetenschappers bij hun onderzoek, test de raketmotor of maak een proefvlucht met de drone voordat die op de raket wordt geladen, terwijl de astronauten grapjes maken met de verslaggever tijdens een interview. Pssst… Wist je dat deze speelset is gebaseerd op echte NASA-missies? Cool toch?! Dit coole LEGO® City 60230 Personenset – ruimteonderzoek constructiespeelgoed bevat een heleboel nieuwe minifiguren in diverse functies die te maken hebben met ruimtevaart en onderzoek.

De LEGO City 60230 Personenset – Ruimteonderzoek set maakt deel uit van het thema City.

LEGO CITY 60230 PERSONENSET – RUIMTEONDERZOEK KENMERKEN

  1. Inclusief 14 LEGO® City minifiguren: 7 astronauten, een verslaggever, een cameraman, een personal trainer, een dronetechnicus, een rakettechnicus, een werktuigbouwkundige en een botanicus, plus een figuur van een robot.
  2. De set bevat verder een draaiend G-kracht trainingsapparaat, 2 bedden, een loopband, een drone met een draaiende rotor, een groeicapsule met een plant, een standaard voor een robot, een rotsachtig landschap, een standaard voor een computer met scherm en een testraket met standaard.
  3. Accessoire-elementen: een vergrootglas, een lasapparaat, een witte vlag, een megafoon, een camera, een microfoon, het hoofd van een alien op een stok, 2 astronauthelmen met blauw vizier, een astronautenhelm met goudkleurig vizier, een pak voor ruimtewandelingen met goudkleurig vizier en lamp, een vuilnisbak, een mok, een afstandsbediening voor een drone, pizzadozen, een pizza, 2 geodes die nieuw zijn vanaf juni 2019 en een gereedschapskist.
  4. Draai aan de bovenkant van het G-kracht trainingsapparaat om de astronauten te helpen zich voor te bereiden op hun reis naar de ruimte.

Extra informatie

Leeftijd