fbpx

Beschrijving

Laat zien hoe veelzijdig je bent als meesterbouwer en bouw de 3-in-1 DE LEGO FILM 2 70826 Rex’s Rex-treme offroader en Recon Rex-o-saurus om tot een Rex-o-saurus quad of Execu-Rex-o-saurus. De offroader biedt plaats aan 2 minifiguren en heeft een draaibare geschutskoepel met 2 noppenschieters achterop. De Recon Rex-o-saurus heeft klappende kaken, verstelbare poten, 2 noppenschieters en een bouwbaar en afneembaar geweer (kan niet echt schieten), dat ook kan worden gebruikt als wapen voor een minifiguur. Deze coole speelset is inclusief 2 minifiguren en een bouwbaar figuur van een plantbeest om de leukste actiescènes uit DE LEGO FILM 2 na te spelen.

De Movie 2 70826 Rex’s Rex-treme offroader set maakt deel uit van het thema LEGO Movie 2.

LEGO Movie 2 70826 Rex’s Rex-treme offroader kenmerken

  1. Inclusief 3 personages uit DE LEGO FILM 2: Emmet en Rex minifiguren die nieuw zijn vanaf januari 2019, plus een bouwbare figuur van een plantbeest.
  2. De set omvat Rex’s 3-in-1 Rex-treme offroader die samen met de Recon Rex-o-saurus kan worden omgebouwd tot de Rex-o-saurus quad of de Execu-Rex-o-saurus.
  3. Rex’s Rex-treme offroader heeft een cockpit voor 2 minifiguren en een draaibare geschutskoepel met 2 noppenschieters achterop.
  4. De Recon Rex-o-saurus heeft klappende kaken, verstelbare poten, 2 noppenschieters en een bouwbaar en afneembaar geweer
  5. Haal het geweer van de Recon Rex-o-saurus af en gebruik het als wapen voor Rex.

Extra informatie

Leeftijd