fbpx

70838 Movie 2 Koningin Wiedanook Watdanooks ruimtepaleis

109.99 98.94

Op voorraad


Beschrijving

Ga met Vrijgezel Batman en koningin Wiedanook Watdanook aan tafel in het ‘echt-niet-kwaadaardige’ LEGO ruimtepaleis van de koningin met deze leuke bouwset boordevol speelplezier! Geniet van een smoothie en bewonder de dj-stand. Ontmoet andere kleurrijke personages uit DE LEGO FILM 2 zoals IJshoorntje en schiet het Sterretje en de Hartjes in hun capsules de ruimte in. Laat daarna de bovenkant van het paleis draaien als Koningin Wiedanook Watdanook opstijgt in haar superruimteraket! Beleef allerlei ruimteavonturen wanneer je bouwt en speelt met 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks ‘echt-niet-kwaadaardige’ ruimtepaleis en je favoriete personages uit DE LEGO FILM 2.

De LEGO Movie 2 70838 Koningin Wiedanook Watdanooks ruimtepaleis set maakt deel uit van het thema Movie 2.

LEGO MOVIE 2 70838 KONINGIN WIEDANOOK WATDANOOKS RUIMTEPALEIS KENMERKEN

  1. Deze LEGO® paleisset is inclusief 8 personages uit DE LEGO FILM 2™: een Vrijgezel Batman™ minifiguur en Celeste minipoppetje, plus van stenen gebouwde figuren van Koningin Wiedanook Watdanook, IJshoorntje, Sterretje, een Koninklijke wachter en 2 Hartjes.
  2. Het speelgoedpaleis met verschillende verdiepingen heeft een draaiend bovengedeelte met een afneembare raket die open kan voor Koningin Wiedanook Watdanook, afneembare capsules die open kunnen voor andere personages, 2 balkons, een beveiligingsruimte met een bouwbaar bewakingsscherm en verschillende elementen zoals een koffiekopje, een klein hartje en een donut, plus een eetkamer met een tafel, 2 stoelen, een kast, een bouwbare blender, verschillende drank- en voedselelementen en een dj-stand.
  3. Ook inclusief de bouwbare lolly van de Koninklijke wachter.
  4. De minifiguur van Vrijgezel Batman™ (met speciale kledingopdruk), het minipoppetje van Celeste en de figuren van Koningin Wiedanook Watdanook (kleine versie), IJshoorntje (kleine versie) en de Koninklijke wachter zijn allemaal nieuw vanaf mei 2019.

Extra informatie

Leeftijd