fbpx

Beschrijving

Iedereen instappen voor LEGO ruimteavonturen met Stoere Stoppel Emmet en Rex Gevarenvest in de Rexcelsior! Het personage Emmet uit DE LEGO FILM 2 heeft stoppels op zijn gezicht getekend om meer op zijn Veste Vriend te lijken. Maar vindt hij het ook leuk om te reizen in het supergeweldige science fiction-ruimteschip van Rex? Ga met Rex mee in de cockpit of maak plezier met de LEGO raptors. Er valt heel wat te ontdekken met deze super LEGO set en het ruimteschip uit DE LEGO FILM 2 – maar bereid je voor op vijandelijke aanvallen. Laad het 6-schots geschut met veermechanisme en… vuur! Beleef eindeloos speelplezier met een universum aan ruimteavonturen als je de 70839 De Rexcelsior bouwt en speelt met de populaire personages uit DE LEGO FILM 2.

De LEGO Movie 2 70839 De Rexcelsior! set maakt deel uit van het thema Movie 2.

LEGO MOVIE 2 70839 DE REXCELSIOR! KENMERKEN

  1. Deze LEGO®-set voor kinderen bevat 2 minifiguren: Stoppel Trouble Emmet en Rex Dangervest, plus Emmet en Rex microfiguren en 5 micro Raptor dinosaurusspeelgoedfiguurtjes (3 metallic, 2 donkerblauw).
  2. Het Rexcelsior ruimteschip speelgoed is voorzien van grote boosters, dubbele microfiguur cockpit, gedetailleerd micro-interieur met verschillende kamers en compartimenten, openslaande deuren en lift-off daken voor eenvoudig spel, handvat met een trigger om de 6-raket spring-loaded shooter te activeren en een opslagruimte voor munitie met 6 extra raketten.
  3. Dit bouwspeelgoed voor kinderen bevat ook 5 micro-builds: het huis van Emmet, een heftruck, 2 interceptors en een dropship.
  4. Kinderen kunnen de actie van DE LEGO® MOVIE 2 ™ recreëren met deze creatieve speelgoedspeelgoedset.

Extra informatie