fbpx

Beschrijving

Speel de meest hilarische scènes uit DE LEGO FILM 2 na en bedenk je eigen verhalen met de collectie LEGO Minifiguren 71023 THE LEGO MOVIE 2. Deze serie exclusieve limited edition personages is nieuw vanaf februari 2019 en wordt geleverd met een groot aantal gave accessoires en coole kostuums. Geniet van gloednieuwe avonturen uit DE LEGO FILM 2 met Super Remix Emmet, Gevechtsklare Lucy, Apocalyps Benny, Girafjongen, Krijtjesmeisje, Sherry Krabpaal & Scarfield, Hula Lula, Watermeloenkerel, Flashback Lucy, het Moerasmonster, Snoeprapper, President Business aan het golfen, Apocalypsstad Abe, Veste Vriend Rex, Kitty Pop, Dorothy Gale & Toto, Laffe Leeuw, Vogelverschrikker, Blikken Man en een figuur van Unikitty! Elke minifiguur die je kunt verzamelen zit in een verzegeld mysteriezakje met een of meerdere accessoire-elementen, plus een informatieboekje en een uniek displayvoetje.

De LEGO 71023 Zakje Minifigures Movie 2 set maakt deel uit van de thema The LEGO Movie 2.

LEGO 71023 ZAKJE MINIFIGURES MOVIE 2 KENMERKEN

  1. Elke LEGO minifiguur om te verzamelen uit deze serie is inclusief een of meerdere accessoire-elementen, plus een informatieboekje en een uniek displayvoetje.
  2. 20 limited edition LEGO Minifiguren DE LEGO FILM 2 personages om te bouwen en jouw geheel eigen scènes mee te creëren!
  3. Inclusief kleding en accessoires die nieuw zijn vanaf februari 2019, waaronder Emmets hoofdtelefoonpruik, Lucy’s capuchon en de golfclub van President Business, plus een apocalypskat, Abraham Lincoln-hoofddeksel, de Fedora-hoed/pruik van Rex, een watermeloenkostuum, een giraffenkostuum, Dorothy’s haarstukje, de hoed van Blikken Man, de hoed van de Vogelverschrikker en de manen van de Laffe Leeuw.
  4. Combineer deze DE LEGO FILM 2 minifiguren met al je LEGO bouwsets voor eindeloze speelmogelijkheden.
  5. Ruil de minifiguren met je vrienden om je collectie compleet te maken.
  6. In ieder mysteriezakje vind je 1 van de 20 DE LEGO FILM 2 personages uit de collectie.

De zakjes worden willekeurig geleverd. Bij aankoop van meer dan één mysteriezakje kan het voorkomen dat de zakjes dezelfde figuren bevatten.

Extra informatie

Leeftijd