fbpx

Beschrijving

Ga op zoek naar rebellen in de fantastische First Order Heavy Scout Walker. Plaats Generaal Hux in de cockpit en stuur opdrachten naar de Flametrooper. Geef de walker een duwtje en bekijk hoe de kruipende poten beginnen te bewegen! Wanneer je een vijand ziet, zet je de boordwapens met veermechanisme omhoog en maak je je klaar om het vuur te openen!

Stuur Generaal Hux en zijn bemanningsleden het gevecht in met de gepantserde First Order Heavy Scout Walker. Deze indrukwekkende LEGO Star Wars versie van de walker is geïnspireerd op de populaire film Star Wars: Episode VIII en voorzien van een cockpit met ruimte voor 2 minifiguren met dakluik dat open kan, uitklapbare wapens met veermechanisme aan de zijkanten, uitklapbare geweren aan de voorkant, opbergclips voor raketten en verborgen wielen die je kunt draaien om de poten te laten ‘kruipen’. Bij de set horen ook 4 minifiguren.

De Star Wars 75177 First Order Heavy Scout Walker set maakt deel uit van het thema LEGO STAR WARS.

LEGO Star Wars 75177 First Order Heavy Scout Walker kenmerken

  1. Inclusief 4 minifiguren: Generaal Hux, een First Order Gunner, een Resistance Trooper en een First Order Flametrooper.
  2. Met een cockpit met plaats voor 2 minifiguren en een dakluik dat open kan, uitklapbare wapens met veermechanisme aan de zijkant, opbergclips voor raketten, uitklapbare geweren aan de voorkant, verborgen wielen en ‘kruipende’ poten.
  3. Duw tegen de walker om de poten te laten bewegen.
  4. Wapens: 2 blasterpistolen, een blaster en de vlammenwerper van de Flametrooper

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “75177 LEGO Star Wars First Order Heavy Scout Walker”