fbpx

Beschrijving

Begeef je op missies in de verre ruimte met de Arrowhead! Til het dak van het schip en zet Zander, Kordi, Quarrie en R0-GR in de cockpit. Controleer het energie-kristal met de apparatuur op het onderhoudswagentje en start de motoren! Als je een schip van de keizerlijke vloot ontmoet, bestook je het met raketten of laat je het door de stormram uit koers slaan!

Speel gevaarlijke missies na uit LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures met de Arrowhead. Dit stoere schip heeft een cockpit met afneembaar dak en ruimte voor drie minifiguren en R0-GR, een transparante koepel die open kan met daarachter het uitneembare energie-kristalelement, twee wapens met veermechanisme en een imposante, naar buiten draaiende stormram. Inclusief onderhoudswagentje met gereedschap en extra munitie.

De Star Wars 75186 De Arrowhead set maakt deel uit van het thema LEGO STAR WARS.

LEGO Star Wars 75186 De Arrowhead kenmerken

  1. Inclusief vier minifiguren: Zander, Kordi, Quarrie en een Stormtrooper, plus een figuur van R0-GR.
  2. Het schip heeft een cockpit met afneembaar dak en ruimte voor drie minifiguren plus R0-GR, een transparante koepel die open kan met daarachter het uitneembare energie-kristalelement, twee wapens met springveermechanisme en een naar buiten draaiende stormram.
  3. Ook inclusief onderhoudswagentje met gereedschap en extra munitie.
  4. Wapens: twee handwapens met enterhaken en twee blasterpistolen.
  5. Draai de stormram naar buiten en stort je in de intergalactische strijd!
  6. Maak het schip gevechtsklaar met het onderhoudswagentje.