Beschrijving

Bouw de legendarische Star Wars™ schurken Supreme Leader Kylo Ren en een Sith Trooper en zet ze neer als blikvanger. Deze LEGO® BrickHeadz™ 75232 set bevat van stenen gebouwde versies van de personages uit de populaire film Star Wars: The Rise of Skywalker, plus leuke details zoals het kenmerkende lichtzwaard en de helm van Kylo en het wapen en unieke rode harnas van de Sith Trooper. Fans kunnen deze LEGO Star Wars bouwspeelgoedpersonages neerzetten op de meegeleverde bouwplaten, om zo hun trouw te tonen aan de machtige First Order.

  • Dit LEGO® BrickHeadz™ Star Wars™ bouwspeelgoed van Supreme Leader Kylo Ren en een Sith Trooper heeft veel authentieke details uit de populaire film Star Wars: The Rise of Skywalker, zoals het kenmerkende lichtzwaard van Kylo, zijn cape en helm en het wapen en unieke rode harnas van de Sith Trooper.
  • LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguren worden geleverd met een eigen bouwbare bouwplaat.
  • Elke LEGO® Star Wars™ figuur is ca. 7 cm hoog.
  • De bouwplaten zijn elk ca. 4 x 4 cm.

Extra informatie

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.