fbpx

75238 Action Battle Aanval op Endor

34.99 31.94

Op voorraad


Beschrijving

Geef vanaf april 2019 een nieuwe LEGO Star Wars bouw- en speelervaring cadeau met deze 75238 Action Battle Aanval op Endor set. Kinderen zullen het geweldig vinden om de modellen van de boom en de speeder bike te bouwen met hun vrienden en familie. Bereid je voor op actie terwijl zij de krachtige schieters laden en proberen elkaars doel te raken om Wicket de Ewok te laten vliegen en de Scout Trooper op zijn speeder bike van de bouwplaat te gooien. Deze leuke LEGO Star Wars bouwset biedt eindeloos creatief speelplezier voor kinderen van alle leeftijden. Inclusief 2 minifiguren.

De LEGO Star Wars 75238 Action Battle Aanval op Endor set maakt deel uit van het thema STAR WARS.

LEGO STAR WARS 75238 ACTION BATTLE AANVAL OP ENDOR KENMERKEN

  1. Inclusief 2 LEGO Star Wars minifiguren: Ewok strijder Wicket en een Scout Trooper.
  2. Deze Aanval op Endor bouwspeelgoedset bevat een LEGO Star Wars speeder bike voertuig op een bouwplaat en een bouwbare boom, beide met een doel.
  3. Ook inclusief 2 schieters en 4 raketten.
  4. Kinderen zullen genieten van urenlang speelplezier en vrienden en familie uitdagen om te zien wie als eerste het doel van de tegenstander kan raken en het personage eraf kan gooien.
  5. De Scout Trooper is voorzien van een nieuw helmelement en een opdruk van bovenlichaam en benen die nieuw is vanaf april 2019.

Extra informatie

Leeftijd