fbpx

75247 Star Wars Rebel A-Wing Starfighter

14.99 13.94

Op voorraad


Beschrijving

Laat je kind genieten van eindeloze, spannende LEGO Star Wars avonturen met het 75247 Rebel A-Wing Starfighter bouwspeelgoed-verzamelobject. Deze veilige en leerzame LEGO 4+ set is speciaal ontworpen zodat kleuters en jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen en bevat een ruimteschip met blasters die kunnen draaien, een cockpit die open kan met ruimte binnenin voor de A-Wing piloot en een startsteen-bouwplaat voor eenvoudig bouwen zodat zelfs beginnende bouwers het trotse gevoel kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van het ruimteschip. Dit constructiespeelgoed bevat ook een klein gedeelte met een servicestation zodat de A-Wing op elk moment klaar is om in actie te komen, plus signaalbordjes waarmee de sympathieke droid het ruimteschip in de richting van een nieuwe rebellenmissie kan loodsen! De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt je kind het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen voor de perfecte start van het bouwen met LEGO stenen in een herkenbare Star Wars wereld. Inclusief 2 minifiguren.

De Star Wars 75247 Rebel A-Wing Starfighter set maakt deel uit van het thema LEGO STAR WARS.

LEGO Star Wars 75247 Rebel A-Wing Starfighter kenmerken

  1. LEGO 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een perfecte opstap vormen voor het bouwen met LEGO stenen.
  2. Inclusief 2 LEGO® Star Wars™ minifiguren: een A-Wing piloot en de legendarische droid C-3PO.
  3. Deze set bevat een eenvoudig te bouwen A-Wing Starfighter en een klein gedeelte met een servicestation met een hek, een moersleutel en andere details.
  4. De A-Wing, bekend uit de populaire film Star Wars™: A New Hope, is uitgerust met een cockpit waar de piloot in kan zitten, plus een startsteen-bouwplaat waardoor je kind snel kan gaan bouwen en spelen in een opwindend LEGO® Star Wars universum hier ver, ver vandaan.
  5. Ook inclusief het blasterpistool van de A-Wing piloot en signaalbordjes waarmee C-3PO de A-Wing naar zijn volgende bestemming kan loodsen.

Extra informatie

Leeftijd

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “75247 Star Wars Rebel A-Wing Starfighter”