fbpx

Beschrijving

Prikkel de fantasie van jongeren en verzamelaars met dit LEGO Star Wars 75249 Resistance Y-Wing Starfighter model. Deze vernieuwde versie van de klassieke bommenwerper, ook wel ‘vorkbeen’ genoemd, is te zien in de film Star Wars: The Rise of Skywalker en heeft kleuren die nieuw zijn vanaf oktober 2019, een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur, echt schietende wapens met veermechanisme en afwerpbare bommen die kinderen zullen inspireren om met hun vrienden allerlei Star Wars verhalen boordevol actie te bedenken. Deze ruimteschipspeelset is inclusief de Star Wars personages Poe Dameron, Zorii Bliss en een First Order Snowtrooper, plus LEGO figuren van D-O en een Astromech Droid: een geweldige aanwinst voor de verzameling van elke fan.

De LEGO Star Wars 75249 Resistance Y-Wing Starfighter set maakt deel uit van het thema STAR WARS.

LEGO STAR WARS 75249 RESISTANCE Y-WING STARFIGHTER KENMERKEN

  1. Inclusief 5 LEGO® Star Wars™ personages: Poe Dameron, Zorii Bliss en First Order Snowtrooper minifiguren, plus LEGO figuren van D-O en een Astromech Droid.
  2. Deze Star Wars™ Resistance Y-wing Starfighter, ook wel ‘vorkbeen’ genoemd, heeft een minifiguurcockpit die open kan, een intrekbaar landingsgestel, 2 wapens met veermechanisme en van boven geladen bommen die met een hendel kunnen worden afgeworpen.
  3. Wapens: het blasterpistool van Poe, de 2 blasterpistolen van Zorii en de blaster van de First Order Snowtrooper.
  4. De kleuren van de Y-wing en de gegoten helm van Zorii zijn nieuw vanaf oktober 2019.
  5. Speel spannende momenten na uit de film Star Wars: The Rise of Skywalker.
  6. Dit ruimteschip is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of als leuk Star Wars™ cadeau voor elke gelegenheid.

Extra informatie

Leeftijd