fbpx

Beschrijving

Stimuleer speelplezier boordevol actie met deze 2 LEGO Star Wars bouwspeelgoedmodellen uit de film Star Wars: The Rise of Skywalker. Creatieve kinderen en verzamelaars zullen genieten van de leuke details zoals de rupsband van de treadspeeder, de noppenschieters aan de zijkanten en de doorzichtige standaard waardoor het model lijkt te ‘zweven’. Deze leuke set is inclusief de Star Wars personages Rey, een First Order Jet Trooper en een First Order Treadspeeder Driver, plus een LEGO figuur van de droid BB-8.

De LEGO Star Wars 75250 Pasaana speederachtervolging set maakt deel uit van het thema STAR WARS.

LEGO STAR WARS 75250 PASAANA SPEEDERACHTERVOLGING KENMERKEN

  1. Inclusief leuke LEGO® Star Wars™ personages, waaronder 3 minifiguren: Rey, een First Order Jet Trooper en een First Order Treadspeeder Driver, plus een LEGO figuur van de droid BB-8.
  2. De transportspeeder heeft ruimte voor Rey en BB-8 en een doorzichtige standaard voor een authentiek ‘zwevend’ effect.
  3. De treadspeeder heeft een zitplaats voor een trooper plus een rubberen rupsband en 2 noppenschieters aan de zijkanten voor spannend speelplezier boordevol actie.
  4. Wapens: het blauwe lichtzwaard van Rey, het blasterpistool van de Treadspeeder Driver en de blaster van de Jet Trooper.
  5. Speel spannende momenten na uit de film Star Wars: The Rise of Skywalker met dit leuke LEGO® Star Wars™ kinderspeelgoed.

Extra informatie

Uitgekomen in