fbpx

Beschrijving

Bouw de LEGO Speed Champions 75890 Ferrari F40 Competizione speelgoedauto, race ermee en zet hem neer als blikvanger. Transformeer hem vervolgens in de klassieke F40 sportauto voor op de weg, de laatste auto die werd gebouwd onder toezicht van Enzo Ferrari! Dit 2-in-1 model vol authentieke details is uitgerust met een cockpit met afneembare voorruit en ruimte voor een minifiguur, plus verwisselbare motorkappen en spoilers om de Competizione om te bouwen tot de F40 voor op de weg. Dit autospeelgoed is ook inclusief een minifiguur van een Ferrari coureur om spannende races mee na te spelen.

De Speed Champions 75890 Ferrari F40 Competizione set maakt deel uit van het thema LEGO Speed Champions.

LEGO Speed Champions 75890 Ferrari F40 Competizione kenmerken

  1. Inclusief een minifiguur van een Ferrari coureur.
  2. De raceklare, bouwbare Ferrari F40 Competizione is uitgerust met een cockpit met afneembare voorruit en ruimte voor een minifiguur, wielen met rubberen racebanden, doorschijnende lampelementen, racekleuren en authentieke ontwerpdetails, plus verwisselbare motorkappen en achterspoilers.
  3. Haal de voorruit eraf om de minifiguur achter het stuur te kunnen zetten.
  4. Verwissel de motorkap en de spoiler om de F40 Competizione te tranformeren in de klassieke Ferrari F40 sportauto voor op de weg.

Extra informatie

Leeftijd

Jaar

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “75890 Speed Champions Ferrari F40 Competizione”