fbpx

Beschrijving

Dompel je onder in een wereld vol magie, avontuur en actie met LEGO Harry Potter 75965 De opkomst van Voldemort. In deze onvergetelijke scène uit Harry Potter en de Vuurbeker zit Harry ergens op een spookachtig kerkhof vastgeketend aan de grafsteen van Marten Vilijn, terwijl de slinkse Peter Pippeling een toverdrankje aan het brouwen is. Voldemort verschijnt op magische wijze wanneer je aan de stenen hendel trekt en hij roept direct een Dooddoener op. Nadat hij Harry heeft losgemaakt, gaan ze het duel aan.

Dit geweldige cadeau voor kinderen bevat talloze spreuken, verrassingen en spectaculaire duels. Jonge heksen en tovenaars zullen alle vaardigheden die ze hebben opgedaan bij Verweer tegen de Zwarte Kunsten moeten inzetten om Harry te helpen ontsnappen!

De LEGO Harry Potter 75965 De opkomst van Voldemort set maakt deel uit van het thema Harry Potter.

LEGO HARRY POTTER 75965 DE OPKOMST VAN VOLDEMORT KENMERKEN

  1. Inclusief 4 minifiguren: Harry Potter™ met toverstok en in Toverschool Toernooi outfit, Heer Voldemort™ met toverstok, Peter Pippeling met toverstok en een Dooddoener.
  2. Deze bouwset voor kinderen bestaat uit het kerkhof van Havermouth uit Harry Potter™ en de Vuurbeker™ met grafstenen en beplanting.
  3. Trek aan de stenen hendel om Voldemort™ uit het verborgen compartiment onder de grond te laten verschijnen.
  4. Accessoires: een ketel, een bot, een dolk en de Toverschool Trofee.

Extra informatie

Leeftijd