fbpx

Beschrijving

Vorm een team met Spider-Man en Iron Man en neem de Shocker in zijn bestelwagen te grazen. Weer de aanval van Vulture af in deze spannende LEGO Marvel Super Heroes set! Maak de bestelwagen van de Shocker open om toegang te krijgen tot het verstelbare zesschots snelvuurgeschut plus een geweer en een tech-ei om zelf te bouwen. De vleugels van Vulture zijn uitgerust met 2 afneembare noppenschieters. Inclusief 4 minifiguren met diverse wapens en accessoire-elementen, waaronder Spider-Mans energiewapens.

De Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture set maakt deel uit van het thema LEGO Super Heroes.

LEGO Super Heroes 76083 Pas op voor Vulture kenmerken

  1. Inclusief 4 minifiguren: Spider-Man, Vulture, Iron Man en de Shocker.
  2. De bestelwagen van de Shocker kan worden geopend om toegang te krijgen tot het verstelbare zesschots snelvuurgeschut, 2 kratten die open kunnen (waarvan 1 met het gestolen tech-ei en 1 met munitie) en een geweer om zelf te bouwen. Verder beschikt de wagen over een bestuurderscabine met plaats voor een minifiguur en afneembaar dak.
  3. Vulture’s vleugels kunnen worden vastgemaakt aan de Vulture minifiguur en zijn voorzien van 2 afneembare noppenschieters (die ook in de handen van een minifiguur passen).
  4. Wapens: Spider-Mans 3 energiewapens en de twee krachtvuisten van de Shocker.
  5. Maak de energiewapens vast aan de handen van Spider-Man en druk ze naar binnen om ze af te vuren!
  6. Plaats de smartphone van Spider-Man in zijn web en doe alsof je een filmpje maakt van het gevecht.