fbpx

Beschrijving

Alarm! De Parademon probeert de Mother Box te stelen. Weer de aanval van de duivelse indringer af met de energiewapens van Aquaman en de PlasmaGuns van de Atlanteaanse bewakers. Blokkeer de pogingen van de superhoog springende Parademon om de grote boog omver te gooien en zorg ervoor dat de waardevolle Mother Box in Atlantis blijft, waar hij hoort!

Werk samen met Aquaman en de Atlanteaanse bewakers om de superhoog springende Parademon te stoppen tijdens het stelen van de Mother Box in deze coole LEGO DC Comics Super Heroes Slag om Atlantis-set. Het onderwaterdecor van Atlantis is voorzien van een grote boog die je omver kunt werpen met de Super Jumper van de Parademon. De set bevat ook de Mother Box en 4 minifiguren met verschillende wapens voor extra speelplezier.

De Super Heroes 76085 Slag om Atlantis set maakt deel uit van het thema LEGO Super Heroes.

LEGO Super Heroes 76085 Slag om Atlantis kenmerken

  1. Inclusief 4 minifiguren: Aquaman met geschubde harnasdecoratie (nieuw vanaf augustus 2017), een Parademon en twee Atlanteaanse bewakers.
  2. Het Atlantis-decor is voorzien van een grote boog om met de Super Jumper van de Parademon omver te gooien, 2 pilaren met riet- en zeewierelementen.
  3. Inclusief de Mother Box op een basis.
  4. Wapens: Aquamans 2 energiewapens en drietand, de noppenschieter van de Parademon en de Atlanteaanse PlasmaGuns van de Atlanteaanse bewakers.
  5. Accessoire-elementen: de Super Jumper en folievleugels van de Parademon.

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “76085 LEGO Slag om Atlantis”