fbpx

Beschrijving

Werk samen met Batman om The Flash te redden van Poison Ivy en Firefly met deze bouwset voor kinderen boordevol actie: LEGO DC Batman 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha. De verstelbare Batman Mecha beschikt over een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, een dubbele noppenschieter, een draaiend zaagblad en een netkanon. De Poison Ivy Mecha heeft een cockpit met ruimte voor een minifiguur, een noppenschieter en een instortfunctie. Beide mecha hebben grijphanden om een minifiguur te pakken. Dit geweldige Batman speelgoed is inclusief 4 LEGO minifiguren plus 10 Power Burst-elementen om je bouwwerken, minifiguren en wapens naar wens aan te passen voor eindeloos creatief speelplezier.

De Super Heroes 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha set maakt deel uit van het thema LEGO Super Heroes.

LEGO Super Heroes 76117 Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha kenmerken

  1. Dit superheldenspeelgoed is inclusief 4 minifiguren: Batman, Poison Ivy, The Flash en Firefly.
  2. De Batman™ Mecha heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur, verstelbare armen en benen, grijphanden om een minifiguur te pakken, een dubbele noppenschieter, een draaiend zaagblad een intrekbaar netkanon.
  3. De Poison Ivy Mecha beschikt over een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, een noppenschieter, verstelbare ‘takkenarmen’, grijpende giftige ‘bladhanden’ om een minifiguur te pakken en een instortfunctie.
  4. Gooi de Poison Ivy Mecha omver met het zaagblad.
  5. Dit coole bouwspeelgoed bevat 10 verschillende doorschijnend-oranje Power Burst-elementen voor het aan je eigen smaak passen van je bouwwerken, minifiguren en wapens.

Extra informatie

Leeftijd

Jaar

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “76117 Super Heroes Batman Mecha vs. Poison Ivy Mecha”