fbpx

Beschrijving

Alarm! Mr. Freeze verandert GOTHAM CITY in een klomp ijs! Kom in actie met LEGO Batman en Robin op de Batcycle met deze geweldige speelset. Schiet met de noppenschieter op de sneeuwscooter van Mr. Freeze en blijf uit de buurt van zijn vrieswapen. Splits vervolgens de Batman motor in tweeën en laat de superschurk in een hinderlaag lopen. Ga in de aanval met Robins zwaard en richt op Mr. Freeze met Batmans Batarang en enterhaakschieter. Jij kunt ervoor zorgen dat het deze slechterik te heet onder de voeten wordt en zo GOTHAM CITY redden! Kruip in de huid van Batman en Robin en bedenk spannende avonturen terwijl je probereert om GOTHAM CITY te beschermen tegen Mr. Freeze in de set LEGO DC Batman 76118 Mr. Freeze Het Batcycle-gevecht.

De LEGO Super Heroes 76118 Mr. Freeze Het Batcycle-gevecht set maakt deel uit van het thema Super Heroes.

LEGO SUPER HEROES 76118 MR. FREEZE HET BATCYCLE-GEVECHT KENMERKEN

  1. Deze superhelden-speelgoedset is inclusief 3 LEGO® minifiguren: Batman™, Robin™ en Mr. Freeze™.
  2. De Batcycle heeft een dubbele minifiguurcockpit voor Batman™ en Robin™, een noppenschieter, Batmans Batarang en enterhaakschieter, Robins zwaard, 2 niet-schietende geweren, 2 batwings en een splitsfunctie om het voertuig te scheiden in 2 aparte motoren.
  3. De Batarang, de enterhaakschieter, het zwaard en de 2 geweren kunnen van de Batcycle worden afgenomen en door de minifiguren worden vastgehouden om mee te vechten.
  4. Bevat ook een sneeuwscooter met ruimte voor de Mr. Freeze™ minifiguur.
  5. Accessoire-elementen: de helm en de rugzak met daaraan bevestigd niet-schietend vrieswapen van Mr. Freeze die nieuw zijn vanaf juni 2019, plus 10 Action Pack-elementen om je bouwwerken, minifiguren en wapens aan te passen zoals jij dat wilt.
  6. Alle 3 de minifiguren in deze LEGO® DC Batman™ speelgoedset zijn nieuw vanaf juni 2019.