fbpx

Beschrijving

Haast je om de overval van The Riddler te stoppen met LEGO Batman, Commissaris Gordon en SHAZAM!. De superschurk heeft de gestolen kluis opengemaakt en aan zijn helikopter bevestigd en wil ermee vandoor gaan. Zet de achtervolging in met Batmans supersnelle Batwing en de politieauto van Commissaris Gordon. Ontwijk de knipraketten uit de helikopter en schiet terug met de stadsschieters van de Batwing en de andere coole wapens. Beleef eindeloze actie en avonturen met deze geweldige bouwset. Je moet de helikopter neerhalen en The Riddler te pakken krijgen voordat hij met het gestolen geld en de edelstenen kan vluchten! Bedenk je eigen spannende avonturen met deze LEGO DC Batman 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler speelset

De LEGO Super Heroes 76120 Batwing en de Riddler overval set maakt deel uit van het thema Super Heroes.

LEGO SUPER HEROES 76120 BATWING EN DE RIDDLER OVERVAL KENMERKEN

  1. Dit superhelden-kinderspeelgoed is inclusief 4 LEGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Batman™, Commissaris Gordon™, SHAZAM!™ en The Riddler™.
  2. Batmans Batwing heeft een minifiguurcockpit die open kan, 2 snelvuur-stadsschieters met tegelmunitie die nieuw zijn vanaf juni 2019 en 2 wapens waarmee je tegels of noppen kunt afschieten.
  3. Elke stadsschieter kan 3 tegels snel na elkaar afschieten.
  4. De politieauto van Commissaris Gordon heeft een bestuurdersstoel voor een minifiguur, een afneembaar dak om er gemakkelijk in te kunnen spelen en stickers van de GOTHAM CITY™ politie.
  5. De helikopter van The Riddler™ beschikt over een minifiguurcockpit die open kan, draaiende rotors, 2 knipraketten en een ketting met een haak om de kluis mee op te pakken.
  6. De kluis heeft een vergrendelingsfunctie en binnenin vind je 2 edelsteen-elementen en 2 elementen van 100 dollar-biljetten.

Extra informatie

Leeftijd