fbpx

Beschrijving

Help Batman om te voorkomen dat The Riddler een bank in GOTHAM CITY berooft met deze spannende LEGO DC Batman speelset! De superschurk heeft geld gestolen uit de geldautomaat en wil ervandoor gaan op zijn skateboard. Spring in Batmans supercoole LEGO Batmobile™ en ga op topsnelheid achter hem aan om hem te stoppen. Gooi de Batarang om The Riddler te laten struikelen en het gestolen geld terug te krijgen! Laat jonge kinderen op een leuke manier kennismaken met superheldenavonturen met deze LEGO DC Batman 76137 Batman vs. de roof van The Riddler speelgoedset.

De LEGO Super Heroes 76137 Batman vs. de roof van The Riddler set maakt deel uit van het thema Super Heroes.

LEGO SUPER HEROES 76137 BATMAN VS. DE ROOF VAN THE RIDDLER KENMERKEN

  1. LEGO® 4+ speelgoedbouwsets zijn speciaal ontwikkeld zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun zelfvertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een perfecte start vormen voor het bouwen met LEGO stenen.
  2. Deze LEGO® DC Batman™ speelset is inclusief 2 minifiguren: Batman en The Riddler™.
  3. De eenvoudig te bouwen Batmobile™ speelgoedauto heeft een startsteen-onderstel, een minifiguurcockpit, 2 aparte bevestigingspunten voor Batmans Batarang, 2 batwings en een vlamuitlaatelement.
  4. De bouwbare geldautomaat heeft een bevestigingspunt voor het dynamietelement van The Riddler.
  5. LEGO® 4+ bouwsets heetten voorheen LEGO Juniors en zijn te gebruiken in combinatie met alle andere originele LEGO sets en LEGO stenen voor creatief bouwen.

Extra informatie

Leeftijd