fbpx

Beschrijving

LEGO l Disney Assepoesters droomkasteel is de ultieme set voor het naspelen van sprookjes, of je nu scènes uit Disney’s Assepoester naspeelt of zelf nieuwe verhalen bedenkt. Dankzij de grootse eetkamer, de slaapkamer, de kleedruimte, de keuken, de open haard en het balkon is er veel om te verkennen en zijn er allerlei verborgen geheimen om te ontdekken in dit populaire speelgoed voor kinderen. Ga creatief aan de slag met het modulaire ontwerp en verplaats eenvoudig onderdelen van het model of gebruik kamers uit het kasteel.

De Disney Princess 41154 Assepoesters droomkasteel set maakt deel uit van het thema LEGO Disney.

LEGO Disney Princess 41154 Assepoesters droomkasteel kenmerken

  1. Inclusief minipoppetjes van Assepoester en haar droomprins, plus een veulenfiguur en 2 muisfiguren.
  2. De set bestaat uit een modulair kasteel van 3 verdiepingen, een pompoenveldje, een hindernis en een wagen die door het veulen kan worden voortgetrokken.
  3. Het kasteel bevat een eetzaal met tafels en stoelen, een slaapkamer met een geheim vak in het bed dat open kan, een draaiende open haard met een verborgen verstopplek, een balkon met een draaiende dansvloer, een keuken, een kleedruimte met kaptafel en een loungegedeelte met chaise longue.
  4. Accessoires: een tegel met afbeelding van een glazen muiltje, een boek dat open kan, een uitnodiging, parfumflesjes, een juweel, een haarborstel, haarstrikjes, croissants, koekjes, kaas, pompoenen, een waterfles, een pan, een pot en glazen.
  5. Pas de set aan door onderdelen te verplaatsen, te verwijderen of toe te voegen, zoals de troon, het fornuis, de kaptafel en het bankje.
  6. Verplaats kamers en deel ze opnieuw in om elke keer in een ander kasteel te kunnen spelen.

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “41154 LEGO Assepoesters droomkasteel”