fbpx

Beschrijving

Het LEGO l Disney Sprookjeskasteel van Doornroosje is eenvoudig te bouwen en ideaal voor het naspelen van al je favoriete momenten uit Disney’s Doornroosje. De set bevat een slaapkamer, een spinnewiel, een kaptafel en een speciale verjaardagstaart. Met Maleficents schuilplaats voeg je extra drama en spanning toe aan het rollenspel. Ga creatief aan de slag met het modulaire ontwerp van dit leuke speelgoed en verplaats eenvoudig onderdelen van het model.

De Disney Princess 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje set maakt deel uit van het thema LEGO Disney.

LEGO Disney Princess 41152 Sprookjeskasteel van Doornroosje kenmerken

  1. Inclusief minipoppetjes van Aurora en Maleficent, plus een figuur van de goede fee en een konijntje.
  2. De set bestaat uit een modulair sprookjeskasteel met een balkon, een kaptafel en een bed met een verborgen sprookjesboektegel, plus de schuilplaats van Maleficent met een troon.
  3. Accessoires: toverstaf, kroon, spinnewiel, haarstrik, bloemen, taart, mengkom, schaar, borstel, parfumflesje, mand, wortel, kersen en de staf van Maleficent.
  4. Pas de set aan door onderdelen te verplaatsen, te verwijderen of toe te voegen, zoals het spinnewiel, de kaptafel en de taarttafel.
  5. Verplaats kamers en de schuilplaats van Maleficent en deel ze opnieuw in om elke keer in een ander kasteel te spelen.

Beoordelingen (0)

There are no reviews yet.

Be the first to review “41152 LEGO Sprookjeskasteel van Doornroosje”