Maatregelen mbt Corona

Maatregelen mbt Corona

Het Coronavirus heeft ons land stevig in zijn greep, ook bij ons. We volgen natuurlijk de richtlijnen van het RIVM.
Gelukkig zijn wij geen mega winkel en halen wij die 100 bezoekers in de winkel bij lange na niet.
Er staan handpompjes en doekjes klaar voor mensen die dit prettig vinden. Verder willen wij jullie verzoeken zoveel mogelijk met pin te betalen.
We hopen natuurlijk dat jullie je niet laten ontmoedigen om te komen, maar we begrijpen ook dat veiligheid voorop gaat. Wij bekijken de situatie per dag en als het voor ons niet meer verantwoord is door symptonen, dan zal de winkel tijdelijk dicht gaan. Maar zover is het niet en dat communiceren wij dan uiteraard duidelijk!

Wij begrijpen dat ouders die binnenkort een feestje bij ons hebben zich zorgen maken. Mocht je willen herboeken naar een later tijdstip, neem dan zo snel mogelijk contact op.
Als er verder nog vragen zijn, laat het ons gerust weten!

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.