in

Officiële LEGO winkels komen naar Nederland

Al jaren wordt er geklaagd dat er geen echt LEGO winkels in Nederland zijn, en nu gaat het dit jaar toch eindelijk gebeuren! “We zijn blij met de komst van deze twee LEGO-winkels in Nederland. In deze winkels kunnen we de best mogelijke LEGO-ervaring bieden. Het is een belangrijke stap voor ons en de Nederlandse speelgoedmarkt”, zegt Marco Capone, General Manager LEGO Benelux.

LEGO speciaalzaak

In Nederland zijn natuurlijk al jaren winkels te vinden die zich specialiseren in Lego, zoals Brick Fever en Play2day. Deze winkels zijn alleen geen eigendom van Lego, zoals bijvoorbeeld bij de Lego winkels in Oberhausen en Disneyland Parijs.

Officiële winkel

Er zullen in Amsterdam en in Utrecht een winkel geopend worden. In Amsterdam zal het zelfs een Flagship winkel worden. Beide winkels krijgen een brede selectie van de nieuwste LEGO-sets en verschillende speelmogelijkheden in de winkel zelf. Plus activiteiten en evenementen die je alleen in LEGO-winkels tegenkomt. Denk aan:• Kies & Bouw-wand – Vul zelf een beker met steentjes en elementen uit de wand, in allerlei verschillende kleuren en vormen.
• Digitale Box – Scan bijna elke LEGO-doos en laat het model tot leven komen in 3D! Er is geen betere manier om een set te testen dan het eindresultaat met eigen ogen te zien.
• Direct aan de slag – Doe iedere maand mee met een gratis bouwwedstrijden of LEGO-events in de winkel.

Extra mogelijkheden

Daarnaast bieden deze gloednieuwe LEGO-winkels alle nieuwe producten die alleen verkrijgbaar zijn in LEGO-winkels en via shop.lego.com. Denk bijvoorbeeld aan LEGO Stranger Things: The Upside Down en LEGO Creator Expert Harley Davidson Fat Boy. Daarnaast zijn er tal van voordelen voor LEGO VIP-leden, waaronder exclusieve VIP-cadeaus bij elke aankoop.

LEGO Vakantie challenge

In memoriam: Hoe LEGO-minifiguren de wereld overnamen