fbpx

Opbrengst LEGO wedstrijd ism BRAinS gaat naar Cadeaukast Zuidplas

Misschien heb je het al gezien; 20 maart is er weer een LEGO wedstrijd ism BRAinS. De vorige keer hebben wij dit in het blok gedaan, maar dit keer is het gewoon gezellig bij ons in de LEGO winkel!

Opbrengst naar de Cadeaukast

Aanmelden voor de wedstrijd kan tm 29 januari via de website. De bijdrage is €2,– per persoon en wij hebben er dit keer voor gekozen om dit naar het goede doel te doen. Een lokaal doel, namelijk de Cadeaukast Zuidplas. Wij hopen dat er daarom zoveel mogelijk kinderen mee doen, zodat wij een mooi bedrag kunnen doneren!

Over Cadeaukast Zuidplas

Brian van BRAinS vertelde ons over Cadeaukast Zuidplas. Dit is een initiatief van het CJG en is voor families waarvan de ouders geen geld hebben om een verjaardag te vieren. Thuis is er geen familiefeest, op school kan een kind niet trakteren, of er is geen geld voor een verjaardagsfeestje met vriendjes. Vaak worden kinderen daardoor zelf ook niet meer uitgenodigd voor een partijtje.

Het CJG organiseert samen met lokale partners op basis van donaties een Cadeaukast. Het gezin ontvangt een feestkist met bijvoorbeeld een traktatie, ballonnen, slingers, een verjaardagstaart en natuurlijk een mooi cadeau dat ouders zelf kunnen komen uitkiezen! Meer informatie over de Cadeaukast vind je hier.

Waarom de Cadeaukast?

Wij beseffen ons heel goed dat de mooie LEGO sets die wij verkopen niet voor iedereen weggelegd zijn; niet iedereen heeft even veel geld te besteden. Het is natuurlijk helemaal vervelend als je niet eens je verjaardag kunt vieren; dat is tenslotte de mooiste dag van het jaar voor kinderen! Als je zelf geen feestje kunt geven, dan kan het zijn dat je zelf ook niet meer uitgenodigd wordt, wat het allemaal nog minder leuk maakt. Daarom vinden wij de Cadeaukast zo’n mooi initiatief!

Meer informatie

Voor meer informatie over de Cadeaukast Zuidplas;
cjgzuidplas.nl
welzijnzuidplas.nl

Wij vonden dit filmpje waarin alles nog even uitgelegd wordt!

Allemaal snel dus aanmelden, zodat wij een mooi bedrag aan de Cadeaukast kunnen doneren!