fbpx

Ouder en Kind LEGO Bouwwedstrijd

Ouder en Kind LEGO Bouwwedstrijd

Wij merken hoe fijn kinderen het vinden met LEGO te bouwen met ouders, én ook andersom! Want laten wij eerlijk zijn papa’s en mama’s; soms koop je natuurlijk ook gewoon een setje LEGO omdat je het zelf ook wel heel leuk vindt.

Samen bouwen

Dit merken wij ook bij onze kinderfeestjes; waarbij ouders soms heel voorzichtig vragen of wij ook mee mogen bouwen. Natuurlijk! Want samen maak je nu eenmaal de mooiste creaties! Of misschien heb je samen wel een taakverdeling, waarbij de een bouwt en de andere de taak krijgt om te zoeken naar steentjes die nodig zijn.

Ouder en Kind LEGO Bouwwedstrijd

Wij weten dat kinderen het heel leuk vinden om met een bouwwedstrijd mee te doen en daarom organiseren wij zaterdag 27 oktober eens een bouwwedstrijd voor ouder en kind; zodat ze samen iets moois kunnen maken! Er worden geen sets gebouwd, maar het is de bedoeling dat je een eigen ontwerp, bouwwerk maakt met de ongesorteerde LEGO uit onze LEGO tafel.

Datum: zaterdag 27 oktober
Tijd: inloop tussen 11.00 – 16.00
Kosten: deelname is gratis, maar wij hebben een donatiepot voor het Sinterklaasfeest voor het goede doel staan. Een bijdrage is welkom!

Goed te weten

Wij hebben er voor gekozen om de wedstrijd gedurende de dag te doen; je kunt tussen 11.00-16.00 komen wanneer het jou uitkomt. Je kunt zolang bouwen als je wilt en als je klaar bent dan kun je het deelname formulier invullen. De winnaar wordt na 16.00u bekend gemaakt en wint een cadeaubon twv €20,–!
Voor alle deelnemende kinderen hebben wij een leuke poster en iets lekkers!