Over ons

Over ons

Welkom bij Brick King; de winkel voor al jouw LEGO! Graag stellen wij ons aan je voor; wij zijn Leo, Martine, Alec en Ryan. Samen runnen wij Brick King, met hard werken en natuurlijk heel veel liefde!

Het begin

Vaak krijgen wij de vraag hoe wij er nu bijgekomen zijn om een LEGO winkel te beginnen! Het begon allemaal een aantal jaren geleden, toen onze oudste zo’n 1,5 was. Hij kreeg de Duplo trein als cadeau en samen met papa Leo zetten ze dat natuurlijk in elkaar. Vervolgens ging Alec er mee spelen en bouwen, waardoor het natuurlijk niet meer stond zoals het moest. En daar moest hij, net als de meeste ouders, wel even wennen! Martine zag hoe leuk Leo LEGO vond en besloot hem met de feestdagen te verrassen met een eigen set! En dan niet zomaar eentje, natuurlijk wel een mooie,  een 10220 LEGO Volkswagen T1 Camper Van. Vanaf dat moment was Leo nog meer met het virus besmet en een maandje later was een eigen webshop zelfs al een feit.

Over Brick King

Na een aantal jaren de webshop gerund te hebben, is het tijd voor een nieuwe stap, een echte LEGO winkel! Het duurde even voordat wij het perfecte pand vonden, maar op 8 oktober 2016 gingen eindelijk de deuren van Brick King open! Samen streven wij er naar om klanten in de winkel een complete LEGO® beleving te laten ervaren. Naast de sets die er te koop is, is er ook veel te zien zijn in de etalages en vitrines. Daarnaast blijven wij volop in ontwikkeling met nieuwe ideeën om aan de wensen van onze klant tegemoet te komen. Verder zullen er regelmatig leuke activiteiten onze winkel aan de Kerklaan te doen zijn. Samen met onze klanten willen wij van Brick King de mooiste LEGO winkel van Nederland maken!!

Leo, Martine, Alec, Ryan

Onze taak verdeling

LEGO webshop

Naast de winkel is het ook mogelijk om de producten via onze webshop brickking.nl te bestellen. Ook hier streven wij naar de volledige LEGO beleving.

Vrijwilligers gezocht

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers! Enthousiaste mensen die ons willen helpen met het uitzoeken en opbouwen van sets, MOCS of die het op een andere manier leuk vinden om te helpen? Heb je interesse? Neem gerust eens contact met ons op of kom even langs in de winkel!

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.