Over Brickking

Het begin

In oktober 2016 zijn wij enthousiast aan ons avontuur begonnen; een winkel met alleen maar LEGO! In juli 2021 was onze winkel voor het laatst open. Onze website gaat verder als informatieve en inspirerende website over LEGO!
Vaak krijgen wij de vraag hoe wij op het idee kwamen om een winkel met alleen LEGO te beginnen! Het begon allemaal in 2011, toen onze oudste zo’n 2,5 was. Hij kreeg de Duplo trein als cadeau, deze werd samen met papa Leo in elkaar gezet. Toen ermee gespeeld werd stond de trein natuurlijk niet meer juist in elkaar. En daar moest Leo, net als de meeste ouders, wel even aan wennen! Martine zag hoe leuk Leo LEGO vond en besloot hem met de feestdagen te verrassen met een eigen set! En dit was er niet zomaar eentje, een 10220 LEGO Volkswagen T1 Camper Van. Vanaf dat moment was Leo nog meer overtuigd en een maandje later was een eigen webshop zelfs al een feit.

Over Brick King

Na een aantal jaren was het tijd voor een nieuwe stap, een echte winkel met LEGO! Het duurde even voordat wij het perfecte pand vonden, maar op 8 oktober 2016 gingen de deuren van Brick King eindelijk open! Samen streven wij ernaar om klanten in de winkel een complete LEGO® beleving te bieden. Naast de sets die er te koop zijn, is er ook veel te zien in de etalages en vitrines. Daarnaast blijven wij volop ontwikkelen om met nieuwe ideeën aan de wensen van onze klant te voldoen. Verder zullen er regelmatig leuke activiteiten in onze winkel aan de Kerklaan plaatsvinden. Samen met onze klanten willen wij van Brick King de mooiste winkel gespecialiseerd in LEGO van Nederland maken!