fbpx

PERSBERICHT: Speciale parkeerplaats voor Sinterklaas en zijn paard

PERSBERICHT: Speciale parkeerplaats voor Sinterklaas en zijn paard

Nieuwerkerk aan den IJssel, 9 oktober 2017

Afgelopen week zijn Sinterklaas en zijn Pieten weer in Nederland aangekomen, waar alle kinderen erg blij mee zijn. Het worden drukke tijden voor Sinterklaas, Piet en alle hulp Sinterklaas en Pieten!

Eigen parkeerplaats

Brick King LEGO winkel begrijpt dit als geen ander en heeft daarom een eigen parkeerplek geregeld. Een parkeerplek voor hem en zijn eigen paard Amerigo om precies te zijn. Op het speciaal voor hem gemaakte verkeersbord zien wij dat de parkeerplaats tot en met 5 december aanwezig is op de Kerklaan 53. De verwachting is dat hij hier vooral in de avonturen gebruik van zal maken; zodat de kinderen niet zien dat hij zijn inkopen doet.

Voor de hulp Sinterklaas

Brick King wil het de hulp Sinterklaas ook makkelijk maken en daarom zijn er twee speciale VIP avonden, op 30 november en 1 december aanstaande om precies te zijn. De hulp Sint hoeft overigens niet perse per paard aan te komen, misschien goed om te weten.

Op zaterdag 2 december brengt Sinterklaas zelf een bezoekje aan de LEGO winkel, samen met zijn favoriete Pieten. Het is onbekend of hij dan ook gebruik zal maken van de parkeerplaats.

 

Via de website www.brickking.nl en de facebookpagina www.facebook.com/brickkingnl is het laatste nieuws over de winkel te volgen.

Klik op de afbeelding voor de high-res afbeelding.