in

Retro speelgoed; ook leuk voor nu!

retro speelgoed

Oude tijden herleven met dit retro speelgoed. Wil je echt weer eens een stukje speelgoed van vroeger, waar je zelf misschien mee hebt gespeeld, cadeau geven? Maar dan in een nieuw en modern jasje?

Klik Klaks

Ken je ze nog? Het behendigheidsspelletje waarbij de balletjes tegen elkaar moeten ketsen? Eerst onder en vervolgens net zo lang oefenen, tot ze zowel onder als boven tegen elkaar aan ketsen. Deze balletjes zijn in een modern jasje gestoken, maar hebben nog altijd dezelfde werking als vroeger. Geen kind mag ze missen!

Je eigen spijkerkunst

Met Pin Art je mooiste 3D afdrukken maken. Leef je uit en leg je hand, je voet, je favoriete ding of je gezicht tegen de Pin Art om zo een prachtig kunstwerk te creëren. Je kunt er niet alleen leuk mee spelen, maar ook als kunstcreatie tentoonstellen. Een allround stukje retro speelgoed.

Het punnikklosje

Deze ken je vast ook nog wel, het punnikklosje, waar je urenlang mee kon punniken tot er een ellenlang gepunnikt koord onder het klosje uitkwam. Wie had het langste koord gepunnikt? Tegenwoordig zijn de punnikklosjes in leuke en moderne vormpjes te verkrijgen voor net als vroeger; urenlang punnikplezier!

Tie Dye Set

Lekker kliederen met verf op een T-shirt, zakdoek of tas en zo je eigen creatie maken. Niets is toch leuker om te doen voor kinderen en ouders. Gebruik je fantasie, leef je uit, verzin zelf knopen en figuren en bewonder je eigen kunstwerk met deze leuke tie dye set. Een echte aanrader voor kinderfeestjes.

Lolobal

Terug in de tijd met de lolobal. In balans zijn, uithoudingsvermogen kweken, je motoriek onder controle en springen maar met de lolobal. Ken je hem nog, hoppen met de bal zonder af te stappen? En wie was het snelste? Die lolobal is weer terug van weggeweest. Eens kijken hoe de jeugd het er vandaag de dag vanaf brengt?!

lego city

LEGO City

speelhuisje buiten

Koop een speelhuisje voor kinderen