Web Analytics Made Easy - Statcounter

Speelgoed om mee te bouwen

De Sint weet dat er veel jongens en meisjes zijn die graag bouwen. Daarom heeft hij brickking gevraagd om het leukste bouwspeelgoed van bol.com op een rij te zetten.  Dit zijn enkel van de leukste speelpleziertjes!

Technisch

Voor de techneuten is dit het meest coole cadeau; LEGO Technic! Zoals de 42050 LEGO Technic Dragracer: Start de motor van deze originele 2-in-1 dragracer replica met zijn karakteristieke “muscle car” uitstraling en allerlei levensechte details zoals een enorme V8 motor met bewegende zuigers, werkende besturing, reusachtige achterbanden, grote uitlaat en een enorme achterspoiler. Til de carrosserie omhoog om het chassis, de uitlaat en de echt werkende transmissie te bekijken.

Tomtect

Voor de meer technische kinderen heeft de Sint ook een ideaal cadeau; TomTect. Door middel van koppelelementen kunnen de plankjes aan elkaar vast gemaakt worden en in diverse vormen worden gebogen. Op deze manier kan je hele leuke technische bouwwerken in elkaar zetten. Met Tomtect kunnen dan ook ronde vormen zoals wielen worden gemaakt. Er zijn dus veel mogelijkheden om te bouwen!

 

Smartmax

Dit is misschien wel hét cadeau voor de jongste bouwers; SmartMax. SmartMax is een set bestaande uit magnetisch speelgoed De reuze-grote elementen zijn ideaal voor jonge kinderen. Met dit leuke magneet speelgoed leren kinderen met de magnetische kracht omgaan, wat voor veel lachen zal zorgen. De wat oudere kinderen beleven maximaal speelplezier bij het bouwen van torens, bruggen en andere grote constructies! Al met al veel plezier voor de jongste kinderen!

 

LEGO versiering voor een feestje

Top, jullie hebben besloten een LEGO feestje te organiseren! Dat is alvast stap één en misschien heb je wel al meer stappen gedaan om er een top feestje van te maken. Een onderdeel wat je natuurlijk niet mag vergeten, is de versiering. Natuurlijk in het LEGO thema. Wij geven je graag wat tips!

LEGO City

Het thema Lego City is populair bij jong en oud en dat begrijpen wij wel. De politie en brandweer is heel herkenbaar en onmisbaar in onze wereld. Logisch dat veel jongens en meiden dit interessant vinden.
Wij vonden online deze LEGO slingers, feestzakjes, bordjes, servetten en zelfs feest hoedjes van LEGO City! Je kunt het natuurlijk afmaken met andere politie of brandweer versiering, als je nog andere accessoires mist.

LEGO Creator 3 in 1

LEGO Creator 3 in 1  is 1 van de thema’s die LEGO heeft. Deze sets zijn 3 dubbel zo leuk omdat je met 1 set 3 gave dingen kan maken! Dat is pas leuk! (meer…)

LEGO Duplo

LEGO Duplo: iedereen kent de ‘grote blokken’ van LEGO; waar kinderen vanaf 1,5 jaar al mee kunnen spelen. Duplo bestaat al sinds 1969. Zoals gezegd zijn de Duplo stenen groter dan de gewone LEGO-steentjes en bevatten geen kleine onderdelen (inslikkingsgevaar). Duplo is erg populair bij kinderen van ca. 1,5 tot  3,5 jaar! (meer…)

LEGO Friends

LEGO Friends

LEGO Friends; ken jij ze al? LEGO Friends  gaat om de vriendinnen Andrea, Stephanie, Emma, Mia en Olivia, die in de mooie stad Heartlake City wonen. Het is een hecht vriendinnengroepje en doen alles met elkaar.

Even voorstellen

Andrea: LEGO Friends personage Andrea is een zangeres, ze schrijft zelfs haar eigen liedjes! Ze heeft een huisdier, een konijntje die Jazz heet. Andrea werkt in het City Park Café en als ze niet hoeft te werken is ze vaak te vinden bij het zwembad!
Mia: Als je aan een echte dierenliefhebber denkt, dan denk je gelijk aan Mia! Zij is namelijk de grootste dierenvriend van de groep vriendinnen. Haar lievelingsdieren zijn dolfijnen en paarden. Mia houdt ook veel van buitenactiviteiten zoals kanoën en kamperen!
Olivia: Als je iets over techniek wilt weten moet je bij Olivia zijn! Zij wilt later namelijk technicus of wetenschapper worden. Haar lievelingskleur is roze  en ze houd van natuur, school, tekenen en om haar veulentje te verzorgen!
Emma: LEGO Friends personage Emma is van beroep een schoonheidsspecialiste. Emma vind alles leuk wat met kleding, ontwerpen en juwelen te maken heeft! Ze wilt later namelijk ook een ontwerpster worden. Maar Emma heeft ook een stoere kant.. Ze houdt van autorijden en heeft een zwarte band in karate.
Stephanie: Stephanie is altijd heel erg open tegen over der vriendinnen. Ze heeft een hondje genaamd Coco en een konijntje die Daisy heet. Stephanie is stiekem verliefd op Matthew (niet door vertellen he!) Stephanie houdt wel van een feestje, hierdoor mag zij ook vaak op school de feestjes organiseren.

Friends minifiguren

Het is je misschien al opgevallen; de LEGO Friends poppetjes, die minifiguren heten, zijn anders als de rest van de LEGO poppetjes. Ze zijn speciaal voor dit thema ontwikkeld en op allerlei manieren te combineren. De LEGO Friends elementen passen bij alle andere LEGO stenen. Dit LEGO thema is vooral voor meisjes in de leeftijd van 5-12 jaar.

Veel avonturen

De LEGO Friends vriendinnen beleven allerlei avonturen in Heartlake City. Er zijn winkels, restaurants en vakantiebestemmingen om te bezoeken en uiteraard ook huizen waar de vriendinnen in wonen met hun ouders. De sets bevatten allerlei leuke accessoires en originele details die de fantasie stimuleren en er kan urenlang mee worden gespeeld. LEGO Friends biedt lang, leuk en fantasievol speelplezier met de vijf beste vriendinnen in hun kleurige wereld vol lieve dieren en prachtige details.

Populaire sets

Natuurlijk zijn er altijd LEGO Friends sets die er tussen uit springen, speciaal daarvoor heb ik de top 3 populairste sets voor jouw op een rijtje gezet:

  • 41304 Puppy verrassingen is speciaal voor alle dierenliefhebbers. De speelse pup Cookie kan een heel speciaal kunstje! Laat hem op zijn skateboard van de helling afrijden om te oefenen voor de grote hondenshow.
  • 41306 Mia’s Strandscooter. Zet Mia en haar hondje op de strandscooter voor een zomerse rit op het strand!
  • 41301 Puppy optocht. Andrea en haar fantastische hondje Apollo komen eraan in de luxueuze limousine! Apollo heeft een grote prijs gewonnen en is nu onderweg om die op te halen. Dit voertuig is het perfecte transportmiddel voor een puppykampioen: het ziet er zelfs uit als een puppy