Web Analytics Made Easy - Statcounter

Speelgoed

Zoek je een leuk cadeautje voor een kind? Het leukste en nieuwste speelgoed hebben wij voor je verzameld in een blog! Wij hebben de leukste cadeaus voor je uitgezocht!

Kindertrampoline

Een trampoline speciaal voor kleine kinderen! Als jouw kind heel erg van trampoline springen houdt, maar je bang bent dat hij of zij er vanaf valt dan is deze trampoline de perfecte oplossing! De poten van de trampoline staan meer naar buiten zodat hij nog steviger staat en er zit een buis aan de trampoline waar het kind zich aan vast kan houden. Daaromheen zit schuim voor extra grip. Later kam deze stang er ook nog vanaf gehaald worden! De trampoline is geschikt voor kinderen die jonger zijn dan 6/7 jaar.

Playmobil Colossus

Deze reusachtige ridder van Baron Black komt uit de wereld Kingsland. Hij is voorzien van een groot schild en een machtige zwaard om zichzelf mee te beschermen. Het zwaard kan worden opgeborgen in de schede op de rug van de kolos. De fantastische avonturen van de vier super helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis.

Rapunzel

Bijna alle meisjes houden wel van Barbiepoppen, dus een Barbiepop is altijd wel goed! Deze mooie rapunzel heeft lang haar en verschillende accessoires.  De pop is gekleed in een mooie roze jurk en heeft een roze kroon in haar lange haar. Meisjes kunnen met de pop scènes uit de film naspelen! De Barbie is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

 

Zomerspeelgoed

Zomer

Sinds een aantal dagen laat de zon zich eindelijk zien: voor veel Nederlanders dé reden om lekker dagjes vrij te nemen en naar het strand te gaan, of op vakantie natuurlijk. Hieronder vind je de vijf belangrijkste dingen voor het ultieme zomergevoel.

Zwembad

Dit zwembad is groot genoeg voor een stel kinderen en volwassenen. Het is snel opgezet, want je hoeft alleen de bovenste rand op te blazen. Daarna gaat het vanzelf rechtop staan als je het vult met water.

Kegelspel

Lekker kunnen buitenspelen is misschien wel het fijnste van de zomer en de vakantie. En leuk speelgoed hoort daar natuurlijk bij. Je kinderen en hun vriendjes zullen zich urenlang vermaken met dit mooie kegelspel.

Zelfgemaakt ijs

In dertig minuten genieten van heerlijk luchtig, romig en zelfgemaakt ijs? Koop dan nu snel de Magimix IJsmachine. Hiermee maak je in een handomdraai de heerlijkste ijsjes voor jezelf en de kids. Je moet er wel wat voor over hebben (en dan bedoel ik geld :)), maar wat een geweldige ijsmachine!

 

Waterpret met Sophie

Of het nu in de badkamer is of lekker buiten in de tuin: in bad gaan is nóg leuker als je beste vriendinnetje mee mag! Gelukkig zijn er Sophie de giraf badspeeltjes in allerlei soorten, zodat je kindje zich heerlijk kan vermaken. Immers, niet al het speelgoed is geschikt om mee in bad te nemen. De onderdelen moeten volledig waterdicht zijn óf goed schoon te maken van binnen, zodat je zeker weet dat er binnenin geen vuil achterblijft. Gelukkig zijn deze Sophie de giraf badspeeltjes speciaal gemaakt voor gebruik in het water en dus volkomen veilig voor je kindje. Bovendien zijn ze niet alleen leuk, maar vaak ook nog leerzaam!

Badpuzzel

Deze bijzondere 3D-badpuzzel bestaat uit vrolijke plastic figuurtjes, in de vorm van Sophie en haar vriendjes, die je op verschillende vormen kunt plaatsen. Deze vormen kun je vervolgens weer aan elkaar bevestigen, zodat een drijvende puzzel ontstaat. Niet alleen handig voor de motoriek, maar stimuleert ook het concentratievermogen en logisch inzicht. En als je kindje uitgepuzzeld is, kan het natuurlijk ook allerlei spannende wateravonturen beleven met de losse figuren.

Splash & Surf piramide

Plak de surfplank aan de badkuip met de twee stevige zuignappen, waarna je kindje Sophie en haar zeevriendjes er eenvoudig op kan stapelen. Zo ontstaat een kleurrijke piramide die de zintuigen stimuleert en waar van alles aan ontdekt kan worden. De grappige diertjes blijven bovendien drijven, zodat je kindje er ook los mee kan spelen.

Pipes Folies

Bevestig de Pipes Folies met de bijbehorende zuignappen aan de badwand en gieten maar! Als de diverse kranen openstaan en je kindje gooit water in de rode tank, gaat de molen draaien, zie je Margot de schildpad zwemmen in haar glazen pot of komt er water uit de bloem. Zijn de kranen dicht en is de rode tank vol, dan verschijnt Sophie met haar duikbril op. Zo staat dit waterbuizenfestijn niet alleen garant voor heel veel waterpret, het leert je kindje ook over oorzaak en gevolg.

Magic Splash Board

Het Sophie de giraf Magic Splash Board bevestig je met de zuignappen eenvoudig aan de muur of badwand. Als je vervolgens met het meegeleverde Sophie de giraf badbootje water erop spuit, verschijnt er opeens een nieuwe afbeelding op het bord!

 

Brikkon collectie met nijntje

De Rotterdamse speelgoedmaker Brikkon lanceert een collectie met Nijntje en haar vriendjes. Met de drie nieuwe modellen kunnen kinderen vanaf 2 jaar bouwen en spelen met de bekende grote bouwstenen zoals DUPLO. Het duurzame houten speelgoed wordt geleverd met bouwstenen gemaakt uit bioplastics (BiOBUDDi) maar is natuurlijk ook te gebruiken met de DUPLO die kinderen thuis hebben liggen.

 

Voor kinderen die meer LEGO dan DUPLO hebben, zijn er ook BRIKKON-modellen voor kleinere bouwstenen. Van een toren, huis en brug die te combineren zijn tot stad, tot een vogel, ninjatempel en ruimteschip. Met de houten bouwplaten maken kinderen de mooiste bouwwerken waarbij ze hun bestaande blokjes kunnen hergebruiken. De Nijntje Brickkon is erg populair bij de jongste kinderen.

Hoe werk het?

Alle Brikkon bouwpakketten zijn plat dus passen door de brievenbus (of de schoorsteen). Kinderen kunnen meteen aan de slag. Eerst de bouwplaat in elkaar zetten en dan met eigen of meegeleverde steentjes verder bouwen. Tot er een prachtig bouwwerk ontstaat dat een plekje in de woonkamer krijgt, waar eindeloos mee gespeeld wordt of direct weer afgebroken wordt om weer iets nieuws te kunnen bouwen. Brikkon is helemaal uit hout gesneden en wordt geproduceerd in Rotterdam. Kinderen kunnen met verf of stiften de modellen naar eigen smaak customizen.

Over Brikkon

Brikkon maakt sinds 2014 houten doorbouwplaten waarmee kinderen worden uitgedaagd om hun bestaande LEGO en DUPLO te hergebruiken. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, dus ook nog eens helemaal duurzaam. Met de houten doorbouwplaten van Brikkon bouwen kinderen de mooiste fantasiebomen, wonderdieren en sprookjeskastelen. Gewoon, met de bekende bouwstenen van o.a. LEGO en DUPLO. Brikkon daagt kinderen uit om hun creativiteit te gebruiken en geeft ze een goede tool in handen om er (weer) mee te starten. Brikkon is bedacht en gemaakt in Rotterdam, Nederland. De prijzen variëren van €7,95 tot €69,95.