in

Speelgoed cadeau; waar verras jij ze mee?

Speelgoed cadeau

Speelgoed cadeau; zoek je een leuk cadeautje voor een kind? Het leukste en nieuwste speelgoed hebben wij voor je verzameld in dit blog! Wij hebben de leukste cadeaus voor je uitgezocht!

Kindertrampoline

Een trampoline speciaal voor kleine kinderen! Als jouw kind heel erg van trampoline springen houdt, maar je bang bent dat hij of zij er vanaf valt dan is deze trampoline de perfecte oplossing! De poten van de trampoline staan meer naar buiten zodat hij nog steviger staat en er zit een buis aan de trampoline waar het kind zich aan vast kan houden. Daaromheen zit schuim voor extra grip. Later kam deze stang er ook nog vanaf gehaald worden! De trampoline is geschikt voor kinderen die jonger zijn dan 6/7 jaar.

Playmobil Colossus

Deze reusachtige ridder van Baron Black komt uit de wereld Kingsland. Hij is voorzien van een groot schild en een machtige zwaard om zichzelf mee te beschermen. Het zwaard kan worden opgeborgen in de schede op de rug van de kolos. De fantastische avonturen van de vier super helden uit de TV serie kan je vanaf nu zelf naspelen thuis.

Rapunzel

Bijna alle meisjes houden wel van Barbiepoppen, dus een Barbiepop is altijd wel goed! Deze mooie rapunzel heeft lang haar en verschillende accessoires.  De pop is gekleed in een mooie roze jurk en heeft een roze kroon in haar lange haar. Meisjes kunnen met de pop scènes uit de film naspelen! De Barbie is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

 

lego kopen

LEGO kopen

Zomerspeelgoed