in

Speelgoed om mee te bouwen

De Sint weet dat er veel jongens en meisjes zijn die graag bouwen. Daarom heeft hij brickking gevraagd om het leukste bouwspeelgoed van bol.com op een rij te zetten.  Dit zijn enkel van de leukste speelpleziertjes!

Technisch

Voor de techneuten is dit het meest coole cadeau; LEGO Technic! Zoals de 42050 LEGO Technic Dragracer: Start de motor van deze originele 2-in-1 dragracer replica met zijn karakteristieke “muscle car” uitstraling en allerlei levensechte details zoals een enorme V8 motor met bewegende zuigers, werkende besturing, reusachtige achterbanden, grote uitlaat en een enorme achterspoiler. Til de carrosserie omhoog om het chassis, de uitlaat en de echt werkende transmissie te bekijken.

Tomtect

Voor de meer technische kinderen heeft de Sint ook een ideaal cadeau; TomTect. Door middel van koppelelementen kunnen de plankjes aan elkaar vast gemaakt worden en in diverse vormen worden gebogen. Op deze manier kan je hele leuke technische bouwwerken in elkaar zetten. Met Tomtect kunnen dan ook ronde vormen zoals wielen worden gemaakt. Er zijn dus veel mogelijkheden om te bouwen!

 

Smartmax

Dit is misschien wel hét cadeau voor de jongste bouwers; SmartMax. SmartMax is een set bestaande uit magnetisch speelgoed De reuze-grote elementen zijn ideaal voor jonge kinderen. Met dit leuke magneet speelgoed leren kinderen met de magnetische kracht omgaan, wat voor veel lachen zal zorgen. De wat oudere kinderen beleven maximaal speelplezier bij het bouwen van torens, bruggen en andere grote constructies! Al met al veel plezier voor de jongste kinderen!

 

Bijzondere LEGO minifiguurtjes

Kaarten met LEGO