in

Speelgoed van Frozen

Over een goede maand is het eindelijk zover; dan komt eindelijk de Disney film Frozen 2 uit. Wij kunnen niet wachten! En met ons heel veel meer; en alle fans van Anna, Elsa en Olaf zullen weer staan te trappelen om heel veel nieuwe cadeaus van Frozen 2 te kopen. Wij nemen alvast een kijkje naar het leukste Frozen 2 speelgoed!

Zingende Elsa

Deze Zingende Elsa omarmt haar hervonden vrijheid en deelt haar dromen in het krachtige lied, “Let It Go.” Met een druk op de knop wordt het nummer “Let It Go” instrumenteel afgespeeld.
Zing mee met de muziek en herbeleef deze onvergetelijke film steeds weer opnieuw. Verwijderbare rok en schoenen worden meegeleverd. Is Anna jouw favoriet? Natuurlijk is er ook een zingende Anna variant!

Frozen 2 Arendelle Kasteel Deluxe

Het Ultiem kasteel van Arendelle is geïnspireerd op de Disneyfilm Frozen 2 en is de perfecte speelset voor jonge fans van de films! Open de prachtige poorten en verken de 7 kamers op de 4 verdiepingen van het kasteel: een keuken, een muziekkamer en een troonzaal op de eerste verdieping, een badkamer en slaapkamers voor Anna en Elsa (poppen niet inbegrepen), een bibliotheek op de derde verdieping en een uitkijktoren helemaal boven.  Wanneer kinderen de knop op het bewegende balkon indrukken, zien ze een kleurrijke lichtshow geïnspireerd op het noorderlicht! Trek het uittrekbare tapijt voor de troon uit om de laatste hand te leggen aan het koninklijke decor. Dit majestueuze kasteel is perfect als kerst- of verjaardagsgeschenk voor kinderen vanaf 3 jaar die dol zijn op de magische wereld van Frozen!

Magische Sneeuwbol Verrassingsset

Creëer een magische sneeuwstorm met jouw eigen Magische Frozen Sneeuwbol! Met stapsgewijze instructies maak jij je eigen Frozen 2 Sneeuwbol! Tijdens het maken van de sneeuwbol kom je op verrassende wijze erachter welk Frozen figuurtje er in jouw sneeuwbol zit. Is het de stoere Kristoff, de gekke Sven, het nieuwe personage Nokk, de grappige Olaf, de vrolijke Anna of de sneeuwkoningin zelf, Elsa?

Disney Frozen II sieradendoos

Maak je eigen schitterende Frozen II sieradendoos die is geïnspireerd op het ijskasteel van Elsa en berg al je schatten voortaan veilig op! Beweeg de draaitafels en zie hoe Elsa en de Nokk, een mythische watergeest, voor de spiegel in het rond draaien. Klik de speciale vergrendeling op de lade open om je favoriete sieraden veilig op te bergen en voeg de 2 nieuwe LEGO® ringen toe aan je verzameling!

Voordat je naar de bios gaat, wil je misschien eerst nog een keer de eerste Frozen film zien. Als je als je nog geen Disney+ hebt, haal dan gewoon de dvd; hij zal zijn geld waard zijn.

 

Waterpret met Sophie

Duplo aanbieding