Web Analytics Made Easy - Statcounter

Technisch LEGO aanbieding

Technisch LEGO aanbieding; bij ons vind je het! Ken jij LEGO Technic al? Dit thema biedt een serieuze uitdaging voor ervaren bouwers. Met deze spannende sets wordt de fantasie op geheel nieuwe wijze gestimuleerd. Lees snel verder als je op zoek bent naar Technisch LEGO aanbieding.

Voor kinderen

Met LEGO Technic kunnen kinderen geavanceerde en realistische objecten bouwen, zoals tandwielsystemen, zuigermotoren, stuurmechanismen en echt werkende kranen. Er zijn sets voor kinderen vanaf 7 jaar, maar de meeste sets zijn voor kinderen vanaf 8- 12 jaar. Natuurlijk zijn ze ook leuk voor jongere kinderen; de leeftijd is echt een adviesleeftijd. En komt jouw zoon of dochter er toch niet uit; het is natuurlijk ook heel leuk om samen te bouwen.

Voor volwassenen

De grootste sets zijn voor de leeftijd van 12-16 jaar, maar in de praktijk worden deze sets vooral door volwassenen gekocht. Logisch, kinderen moeten vaak ook wel heel lang sparen voor zo’n mooie set. En laat je vooral niet misleiden door de leeftijd 12-16 jaar; de meeste volwassenen vinden deze sets echt nog een hele grote uitdaging!

Al 40 jaar

De serie werd in 1977 geïntroduceerd onder de naam Expert Builder en is in 1986 omgedoopt tot LEGO Technic. Tot op de dag van vandaag is Technic een zeer gewilde collectie bij de bouwfanaten en aanhangers van LEGO. De moeilijkheidsgraad ligt relatief hoog, wat voor veel mensen een echte uitdaging vormt.

Online bestellen of in de winkel

Bij Brick King hebben we een groot assortiment op voorraad in onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je kunt voor de deur parkeren en het is nog gratis ook. Als je liever online besteld, dan kan dat in onze webshop. Hier zie je sowieso dat wij zeer scherp geprijsd zijn; onze technisch LEGO aanbieding. Als je de LEGO set voor 12.00u besteld,  dan streven wij er naar om hem dezelfde dag nog te versturen!