_Januari 2020

Dit zijn alle sets die in Januari 2020 zijn uitgekomen. Finish als eerste met de gloednieuwe LEGO Speed Champions. Kies uit merken als Ferrari, Nissan, Lamborghini en Audi!

Ook is er een nieuwe LEGO collectie uitgekomen: Trolls Worldtour, neem snel een kijkje op die pagina! Naast Trolls zijn er veel nieuwe Minecraft sets, zo speel je vanaf nu met een Iron Golem, Pillagers en Panda’s.

Versla vijanden met de nieuwste LEGO Ninjago sets, bijvoorbeeld in een tempel of op een markt. Race met motoren of met een tuning auto. Je kan nu ook je eigen personages samenstellen in een arcade machine, hoe gaaf is dat?

Naast deze mooie sets zijn er een heleboel LEGO Creator sets uitgekomen. Zo is er een monstertruck, een sportwagen, een speelgoedwinkel, een draak en een vliegtuig!

Al deze geweldige sets zijn natuurlijk verkrijgbaar hier bij de enige echte Brick King in Nieuwerkerk ad IJssel. Bestel ze online of kom ze in onze winkel halen.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.