Harry Potter LEGO

Iedereen kent hem wel, Harry Potter. De dappere tovenaar die Voldemort versloeg in een episch gevecht. De jongen die het samen met zijn vrienden opnam tegen de gevaarlijkste tovenaars en heksen, die het opnam tegen de dooddoeners. Harry is de held van vele kinderen en vaak zie je jongens en meisje verkleed als de beroemde tovenaar rondlopen. Dus wat zou er leuker zijn dan het verhaal van Harry Potter naspelen met je eigen Harry Potter LEGO?

Spelen met tovernaars en heksen

Iedereen heeft wel eens van tovernaars gehoord en iedereen heeft wel eens met lego gespeeld. Waarom zou je deze twee geliefde dingen daarom niet combineren? Precies dit is gedaan met Harry Potter LEGO. Door het beroemde verhaal van Harry Potter en alle speciale locaties die daarbij horen te combineren met het wereldberoemde speelgoed, hebben de makers een nieuw fenomeen gecreëerd.

Je eigen avontuur

Van het beroemde Zweinstein tot het treinstation en zelfs het zwerkbalveld, met al deze locaties kun je spelen. Door de helder gekleurde blokjes en de herkenbare personages uit de LEGO serie kan ieder kind zich helemaal uitleven met de lego van Harry Potter. Daarnaast kan iedereen zichzelf een rol geven in de vele verhalen van Harry Potter. Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf nog nieuwe verhalen en avonturen verzinnen.

Kortom, is jouw kind een echte potterhead en speelt hij of zij graag met LEGO? Dan is Harry Potter LEGO het ideale cadeau.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.