Toont alle 3 resultaten

LEGO Hidden Side

In LEGO Hidden Side ga je op spokenjacht! LEGO Hidden Side is creatief bouwspeelgoed, technisch speelgoed en een augmented reality-game in één!

Het spookt op een heleboel plekken, op de kermis, in de vuurtoren, in de metro, in het lab, op het kerkhof en in de bus! Op elke plek en in elke set zijn weer nieuwe avonturen te beleven, spaar ze daarom allemaal.


Het verhaal van LEGO Hidden Side speelt zich af rondom de dertienjarige Jack Davids. Jack doet erg zijn best om zich aan te passen aan het nieuwe, ogenschijnlijk rustige stadje Newbury. Maar dan ineens dreigt de Hidden Side van Newbury – een griezelig, lang vergeten rijk vol spoken – de stad over te nemen. Samen met zijn nieuwe beste vriend Parker en de briljante wetenschapper J.B. bedenkt hij een plan. Ze gebruiken een nieuwe interactieve app om aan de meest spookachtige rit van zijn leven te beginnen!Met behulp van augmented reality is het mogelijk om jouw LEGO set tot leven te wekken. Nadat je klaar bent met bouwen richt je de camera van een telefoon op de set: spoken zullen uit alle hoeken tevoorschijn komen. Het is aan jou de taak om de set weer spookvrij te maken. Het is ook mogelijk om met vrienden te spelen. Alle LEGO Hidden Side sets zijn voorzien van een augmented reality functie, bespeel ze dus allemaal. Bovendien zijn de sets voordelig geprijst en komen er regelmatig nieuwe sets bij.