LEGO Angry Birds

LEGO Angrybirds

LEGO Angry Birds: De LEGO sets van de film

De geweldige LEGO sets van de LEGO Angry Birds Film, met deze uitdagende sets speel jij zo elke seconde van de film na. Schiet Red vanuit een katapult en red de eieren uit de poten van de Piggy’s. Want hun willen namelijk die eieren lekker als ontbijtje hebben.

Jij bent de enige in heel de Angry Birds wereld die kan bepalen hoe deze strijd verder gaat. Jij bepaald of Red de held worden of dat de Piggy’s hun favoriete ontbijt krijgen.

Maak jouw sets compleet

Maak je speelkamer compleet met deze 5 sets van de LEGO Angry Birds film, ook bepaal je hoe het verhaal loopt. Met de Vliegtuigaanval, Eiland Eierenroof, het kasteel van King Piggy en vele meer. Kan je uren lang en dagen lang je plezier op.

Al deze geweldige sets zijn natuurlijk verkrijgbaar hier bij de enige echte Brick King in Nieuwerkerk ad IJssel. Bestel ze online of kom ze in onze winkel halen.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.