LEGO Architecture

LEGO Architecture

LEGO Architecture: Voor de mensen die van een uitdaging houden

LEGO Architecture is een uitdaging en precisie werkje. Durf jij wel een bouw uitdaging aan, dan zijn deze LEGO sets echt iets voor jou. Hier kun je wereld beroemde gebouwen, monumenten of steden bouwen. Bijvoorbeeld: Londen, de Eiffel toren, Berlijn, New York, het Louvre en nog vele meer.

Maak deze bekende bouwwonderen en laat je vrienden jaloers worden van jouw bouwtechniek. Zo wordt jij bekend als de beste LEGO bouwer die je vrienden ooit zullen kunnen. Maak jouw LEGO stad compleet met al deze 13 uitdagende LEGO bouw sets.

Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Architecture  sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.