LEGO Batman Movie

LEGO Batman Movie
LEGO Batman Movie: Heb jij deze spannende sets al?

De LEGO Batman Movie sets, met deze sets kan je oneindige gevechten aan met het kwaad. Mijn vraag aan jou is: Doe jij mee met dit gevecht tegen het kwaad?

Met deze spannende sets vecht je samen met Batman en de rest tegen het kwaad van de Joker en zijn bende slechteriken. Met deze spannende 18 sets kun je niet meer stoppen met spelen en versla jij keer op keer het kwaad. Hierdoor wordt JIJ de held van de stad.

Door samen te werken met Batman, Robin, Batgirl en Alfred (de Butler) kun jij en alleen jij de Joker en zijn bende kwaad verslaan. Waar wacht je op Batman heeft je nodig, kom je?

Al deze Batman sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Batman sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.