LEGO Boost

LEGO Boost

LEGO Boost

LEGO Boost; ken jij deze gave set al? Met LEGO Boost kunnen kinderen vanaf een jaar of 7 zelf aan de slag met programmeren!

LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist

Met de LEGO BOOST Creatieve gereedschapskist, zoals deze set officieel heet, kun je in totaal 5 modellen bouwen, zoals een robot maken die zijn wenkbrauwen, een soort mechanische kat en een gitaar. Ja, een waar je echt mee kunt spelen.

Hoe werkt het

Om de robot te programmeren wordt er gewerkt met blokken die zijn voorzien van een icon. Je kunt de blokken achter elkaar plaatsen om de robot een aantal handelingen te laten doen. Om de robot te kunnen besturen moet je ook de Boost app downloaden. Deze bevat instructies en geeft je de mogelijkheid om de robot te bedienen en te laten doen wat jij wilt. Zoals dus bijvoorbeeld gitaar spelen.

Mindstorms

Je zou de Boost als de voorloper van de LEGO Mindstorms kunnen zien. De sets hebben zeker wat van elkaar weg, maar de Mindstorms is voor kinderen vanaf een jaar of 11. De Boost is dus voor jongere kinderen én een stuk voordeliger!

Net als alle sets is ook de Boost bij ons scherp geprijst. Niet als aanbieding, maar gewoon altijd.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.