LEGO Bouwplaten

LEGO Bouwplaten

LEGO Bouwplaten. Elk bouwwerk dat door jou als bouwmaster gemaakt wordt heeft een stabiele ondergrond nodig. Soms is je kamer vloer wel voldoende maar daar kan je natuurlijk geen LEGO steentjes op klikken. Daarom is het handig om een LEGO Bouwplaat te nemen, dit is een ondergrond van klein tot groot formaat wat je kan gebruiken voor je bouwwerk. Je hebt bouwplaten van 32 x 32 en zelf van 48 x 48 noppen. Dit is ook handig om snel al LEGO op te leggen om het op te ruimen.

Al deze Bouwplaten zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO bouwplaten producten, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.