LEGO Brickheadz

LEGO Brickheadz is de categorie om te verzamelen. De headz staan prachtig naast elkaar en zijn leuk op elke tafel of plank. De personages van de headz lopen behoorlijk uit een, dit zorgt ervoor dat er voor iedereen wat moois bij zit.

Denk aan Batman & Robin, Belle & het beest, Jack Sparrow, Iron Man, de paashaas en het vrijheidsbeeld. De headz komen om de zoveel maanden uit en zijn maar geringe tijd beschikbaar. De headz kunnen dus worden gezien als echte verzamelobjecten.

LEGO Trolls is een heerlijke speelervaring voor het hele gezin. Speel jouw favoriete scenes uit de Trolls Wereldtour film na. Laat jouw Trolls losgaan op een zelfgemaakt concert en laat jouw eigen trollenband optreden!

Al deze geweldige sets zijn natuurlijk verkrijgbaar hier bij de enige echte Brick King in Nieuwerkerk ad IJssel. Bestel ze online of kom ze in onze winkel halen.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.