LEGO Cars

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

LEGO Cars

LEGO Cars

LEGO Cars. Voor de mensen die alle 3 de Cars films al gezien hebben, of voor de mensen die dat juist niet hebben. In ieder geval voor iedereen zijn de geweldige sets van Cars er! Met Bliksem McQueen die weer elke tegenstander inhaalt en Takel die hem van de pitchstop aanmoedigt.

Beleef het avontuur helemaal op nieuw deze LEGO sets met ook de Guido en Luigi’s pitstop, de Cruz Ramirez race-simulator, Smokey’s garage en niet te vergeten de Florida 500 finalerace en nog vele meer!

Al deze sets zijn gemaakt voor de Juniors. Dus dit betekend makkelijk om te bouwen! Al deze Cars sets zijn verkrijgbaar bij ons. Kom een kijkje nemen in de Brick King ruim 100 meter om deze bouwwerken en ons gehele collectie in het echt te zien! Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar online. Want wij hebben hier nog veel meer dan alleen LEGO Cars sets, maar dat mag je voor jezelf zien. Natuurlijk bij Brick King in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent altijd welkom, wanneer wij open zijn.

Onze webwinkel blijft open, maar onze winkel in Nieuwerkerk moeten wij helaas tijdelijk sluiten. Wij willen er alles aan doen om in de strijd tegen het Corona virus te helpen. Voor jullie én onze veiligheid. Wij hebben tijdelijk de verzendkosten verlaagd naar €2,95. Woon je in een straal van 8 kilometer, dan komen wij de bestelling graag bij je thuisbrengen! Lees hier alle informatie.